picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Efek N 8373




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Editing foto nyenengno -> Ireng lan putih  
editor bingkai gambar -> Jepang  
Foto bareng -> Musik  
Koleksi bingkai foto -> Monitor  
Editor bingkai foto -> Rock