picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montase karo aktor Amerika, Kyle MacLachlan minangka Dale Cooper




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
efek gambar -> Artis  
Bingkai gambar indah -> Amerika Sarekat  
Kabeh foto efek -> Potret