picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montage karo aktris, penulis, lan pelawak asal Amerika, Lily Tomlin




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Bingkai foto lucu -> Artis  
Fotomontageonline -> Amerika Sarekat  
Editor foto -> Kanada