picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montage karo perancang wartawan lan tv Inggris, Piers Morgan




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Foto efek anyar -> Artis  
Fotomontage -> Britania Raya  
Koleksi bingkai gambar -> Republik Irlandia