picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montage karo media Amerika asal Amerika Serikat Rupert Murdoch




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Editor bingkai foto -> Artis  
Pajangan bingkai gambar -> Amerika Sarekat  
Foto efek lan bingkai -> Australia