picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Papan reklame kanggo foto panjenengan, efek foto karo papan reklame





N-8368 N-8312 N-7806 N-7732 N-7357 N-7272 N-7230 N-6880 N-6872 N-6868 N-6860 N-6840 N-6838 N-6818 N-6725
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

.Nang bagian iki, panjenengan bakal nggawe papan reklame sing unik lan eksklusif nganggo fotone panjenengan dewe, sing cepet lan gampil, mek pirang klik. Panjenengan bakal iso ngembangno papan reklame sing luar biasa nang Photoshop online. Saiki hampir kabeh kuta wes terbiasa karo iklan produk sing bedo-bedo nang format papan reklame.Tujuan teko papan reklame yoiku kanggo narik perhatianne akeh wong. Iki nunjukno hampir kabeh, mulai teko perkembangan teknologi sampe panganan sing biasane. Hal iki wes dadi sesuatu sing modis lan kreatif kanggo nyetak ucapan sugeng apapun kanggo saudara, konco, lan bos nang papan reklame. Nang bagian iki ra perlu sing aneh aneh, panjenengan bakal iso ngelebokno fotone panjenengan nang papan reklame utawa nganggo ngejutno kejutan sing kreatif lan mengesankan kanggo konco lan keluargane panjenengan.Ono sisan berbagai papan reklame kanggo efek foto lan efek foto nganggo papan iklan, sing iso digawe nunjukno gambar, kolase, lan instalasi sing menarik. Ono akeh bingkai foto nganggo papan reklame lan papan iklan nang bagian billboards. Panjenengan mek tinggal ngelebokne foto ne panjenengan utawa foto teko konco-koncone panjenengan nang bingkai sing wes siap di gawe. Nang bagian iki nawarno kesempatan kanggo ngelebokno foto nang papan reklame.Akeh foto topeng nang papan reklame lan papan iklan, yo sisan montase nang papan reklame sing sio nggawe buka cakrawala sing luas teko imajinasi ne panjenengan. Lan akhire, panjenengan bakal iso gampan ngelebokno foto nang poster utawa banner, sing iso ngehibur lan ngejutno kabeh wong nang sekitare panjenengan nganngo lelucon lucu lan luar biasa..