picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

bingkai ireng lan putih kanggo foto, ireng lan putih bingkai foto





N-8468 N-8397 N-8389 N-8389 N-8383 N-8378 N-8373 N-8371 N-8362 N-8359 N-8332 N-8324 N-8273 N-8252 N-8228
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

.Cara paling gampang kanggo nggawe foto ketok profesional iku ialah ngelebokno nang bingkai sing pas. Bingkai sing paling populer saiki ialah bingkai ireng putih kanggo foto. Onok cara liyane kanggo ngerancang gambarmu. Awakmu isok nggawe bingkai foto gawe awakmu dewe tapi awakmu kudu nduwe keterampilan paling ora desain sing paling dasar, awakmu isok ngontak desainer sing berpengalaman nang photocenter, tapi cukup larang. Opo awakmu isok mengunduh sing wes siap bingkai foto ireng-putih teko web lan gabungno karo foto awakmu sing wes onok.Lek awakmu milih cara sing pertama, awakmu bakal perlu nggawe langkah langkah iki : nemukno program sing siap, misale photoshop, terus instal en nang komputermu, mbari ngono sinau ben isok sek, buka gambarmu nang aplikasi iku lan rancangen dewe : edit ukuran gambarmu, sampai temenan cocok karo bingkai sing wes siap, milih werna sing cocok, ngatur gambar sing wes mari dipisahno, lan ojok lali nyimpen karya sing wes dadi. Iku kabeh cukup rumit.Gawe pemula sing jek awal nguasai aplikasi iki, gawe gambar sing sederhana bakal mangan akeh waktu. Yen awakmu iku wong eksekutif sing berpengalaman, bakal angel untuk nemukno basa sing podo, modokno lan njelasno nang kabeh secara detail opo sing awakmu hasilno. Ning awakmu kudu mbayar gawe pekerjaan iku ora peduli seneng opo ora.Ono metode sing gampang lan gratis. Nang internet awakmu mek dulu nemukno bingkai gambar ireng-putih sing cocok kanggo gambarmu, di unduh, lan di produksi dewe tanpa perlu nguasai program merancang sing angel lan ngentekno akeh waktu koyok nang ndukur. Lan awakmu isok nggarap dewe tanpa bantuan wong liyo untuk entukno gambar sing persis awakmu butuhno, online, tanpa ngetokno opo-opo..